Bij jouw gevoel

jouw gevoel telt
 

Wie ben ik?


Ik ben Chantal Kokken. Getrouwd en moeder van 2 kinderen en verzorgende van beroep. Sinds de zwangerschap van de oudste ben ik mij bewust geworden van mijn hoog gevoeligheid. Juist omdat de kinderen ook hoog gevoelig zijn heeft mij dat er toe gezet om er iets mee te gaan doen. In 2014 ben ik begonnen aan een 3-jarige deeltijdopleiding als psycho- energetisch therapeut. Deze heb ik op 31 mei 2017 afgerond.

Mijn doel is mensen te begeleiden op mijn eigentijdse intuïtieve en energetische wijze. Dit kan door counseling, healing, reading en ontspanningsmassage. Veel mensen zijn het voelen, verloren en gaan mee in de drukte van de maatschappij. En dan raak je jezelf kwijt. 

We vergeten stil te staan bij wie we zijn en gaan voorbij aan onze emoties maar vooral gaan we voorbij aan onze eigen wil. Wat wil ik nu echt?

Dit kan allerlei lichamelijke en geestelijke blokkades veroorzaken. Soms waar je zelf niet bewust van bent. 

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige ASS. Ik weet als geen ander wat het is om je pad te bewandelen samen met je kind met ASS. Of dit pad je nou leidt langs regulier of speciaal onderwijs, met veel of weinig ondersteuning. Het is fijn als je kind op een plek mag zijn waar het zich gewaardeerd voelt.

Graag nodig ik je uit voor een afspraak. Je mag dan zelf voelen en ervaren of mijn werkwijze bij jouw past. 

Immers heet mijn praktijk bij jouw gevoel, daar wil ik dan ook echt bij stil staan. Jouw gevoel telt!

 

Ik hoop je te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Groeten Chantal