Bij jouw gevoel

jouw gevoelt telt
 

Behandelwijzen:

 


Psycho- energetische therapie
Dit is een begeleidingsvorm waarbij ik werk met intuïtieve, spirituele en energetische technieken zoals chakra/ aura reading, healing, T.I. en counseling. Deze therapie kan gebruikt worden bij:
onverwerkte trauma's, burn-out, stress, rouwverwerking, hoog gevoeligheid en energieblokkades.

Reiki
Reiki is een energetische therapie. Het is een oude Japanse heelkunst. Rei betekent 'universeel' en ki betekent 'energie'. Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrijer kan stromen. Bij lichamelijke of emotionele klachten zoals stress, buikpijn, hoofdpijn of vermoeidheid kan Reiki een verzachtende werking hebben. Door middel van mijn handen geef ik energie door. . 

Ontspanningsmassage met rebalancing technieken

Bij rebalancing worden verschillende diepe en zachte massagetechnieken gebruikt. Doordat u met aandacht wordt aangeraakt, krijgt u de tijd en gelegenheid om te voelen wat u bezig houdt en wat er in u omgaat. Het helpt u uw  geest, uw denken, uw voelen en willen weer te verbinden met uw lichaam. Wilt u zich meer kunnen ontspannen en meer energie hebben voor andere bezigheden? Dan is dit iets voor jou. Wilt u weten waar de spanningen vandaag komen, dan kun je dit combineren met psycho- energetische therapie. 

Gastenboek

eveline poldervaart
03-07-17 14:45:24
Heb jij dat ook weleens een vol hoofd?
Als je dit met andere deelt is niet iedereen, die dat gelooft
Ik kwam bij jouw gevoel terecht en het werkt echt
Nu kan ik met beide benen weer aarden, je moet het zelf maar eens ervaren
Desalniettemin ik heb weer rust boven in
Gedachtes in mijn hoofd springen nu niet meer heen en weer. Ik werd er dood moe van elke keer. het is weer helder en duidelijk allemaal, dat is nu wat ik bedoel na behandeling bij jouw gevoel